Tuinontwerpbureau en kwekerij Valentijn

Home Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Bedrijven Kwekerij Contact


Tuinonderhoud

Wat is het mooi als u in uw tuin bent, u om u heen kijkt en u een tuin ziet die uw plek is, waar het goed toeven is en die er goed bij ligt.

Hoe ooit een tuin is aangelegd een tuin ontwikkeld zich altijd. Zij wordt in de loop van de jaren volwassen. En ook dat is mooi om te zien. Belangrijk is wel dat de tuin een sfeer behoudt die bij u past.
Een tuin verandert en kan verwaarloosd raken. Daarvoor is tuinonderhoud belangrijk.
Het is prettig als uw tuin er goed blijft uitzien zonder dat het tuinonderhoud u boven het hoofd groeit.
U kunt er voor kiezen om ons bij uw tuinonderhoud te betrekken. Als u bijvoorbeeld weinig tijd heeft, als u een vakkundig hovenier met verstand van beplanting, bemesting, tuinmaterialen, snoeien e.d. bij het onderhoud van uw tuin wilt betrekken, als sommige tuinklussen te zwaar voor u zijn of als het tuinonderhoud u teveel wordt.
We kunnen voor u de tuin totaal onderhouden, we kunnen samen met u de tuin onderhouden, we kunnen enkele tuinklussen op ons nemen. Net wat voor u prettig is.
Het onderhoud van uw tuin is naast de aanleg aan ons toevertrouwd.
Als u dat wilt dan zorgen we er graag met onze deskundigheid voor dat uw tuin er goed uit blijft zien. Dan kunt u in uw tuin blijven doen waarvoor de tuin bedoeld is …..er van genieten.

Glas in lood

Bedrijven
Duurzaam Tuinhuizen